A Ricoh öt díjat nyert a Buyers Laboratory LLC-től
11.08.2015

A Ricoh öt díjat nyert a Buyers Laboratory LLC-től

Budapest, 2015. augusztus 11. – A Ricoh Europe bejelentette, hogy öt termékdíjat nyert a Buyers Laboratory LLC (BLI) 2015 Pick Awards során, beleértve a Kiemelkedő személyi nyomtató, a Kiemelkedő Budget/Gazdaságos nyomtató kis munkacsoportok számára, a Kiemelkedő nyomtató közepes munkacsoportok számára és a Kiemelkedő energiahatékonyság díját két készülékre is. A BLI nagy tapasztalattal rendelkező technikusai és szerkesztői által odaítélt díjak elismerik a kiválasztott modellek kiváló teljesítményét, amit a BLI szigorú laboratóriumi tesztelései során nyújtottak. 

“A BLI a ’Pick’ díjakkal évente kétszer méltányolja azokat a termékeket, amelyek kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a BLI egyedi, szigorú laboratóriumi értékelései folyamán” – mondta David Sweetnam, a BLI EMEA Research and Lab Services igazgatója. „A díjak elismerik a Ricoh termékek portfóliójának erősségét, ami a specifikus piacok igényeire fókuszál, a kategória első energiahatékonyság pedig olyan védjegy, mely által a Ricoh igazán elismert márka lehet”.

“Rendkívül büszkén vettük át ezeket a díjakat a BLI-től az A3 és A4 készülékeinkre, amik hangsúlyozzák, hogy a Ricoh továbbra is vezető szerepet tölt be a technológia fejlesztése terén annak érdekében, hogy támogassa a munkahelyi innovációt, ezen belül az energiahatékony modellek, vagy a termékpalettánk állandó fejlesztésére összpontosítunk, hogy kielégíthessük az ügyféligényeket” – nyilatkozta Olivier Vrisendorp, a Ricoh Europe termékmarketing alelnöke.

Az év elején megnyert 16 2015 BLI Winter Pick díjra építve a Ricoh az alábbi BLI Summer Pick díjakat kapta:

Hardver díjak:

Ricoh SP 213Nw

Kiemelkedő személyi nyomtató

Ricoh SP 3600DN

Kiemelkedő Budget/Gazdaságos nyomtató kis munkacsoportok számára

Ricoh SP 4510DN

Kiemelkedő nyomtató közepes munkacsoportok számára

Környezetvédelmi díjak:

Ricoh MP C6003

Kiemelkedő energiahatékonyság

(A tesztelés időszakában az energiafogyasztása kb. 48%-kal alacsonyabb volt, mint a versenytársak átlagáé).

Ricoh MP C401SR

Kiemelkedő energiahatékonyság

(A tesztelés időszakában az energiafogyasztása kb. 41%-kal alacsonyabb volt, mint a versenytársak átlagáé.) 

| A Ricoh-ról |

A Ricoh integrált digitális szolgáltatások, valamint a nyomtatási- és képalkotási megoldások egyik vezető szolgáltatója. Célunk a munkahelyek és a munkaterületek digitális átalakulását és az üzleti teljesítmény optimalizálását támogatni.

A tokiói székhelyű Ricoh cégcsoport működése globálisan mintegy 200 országban és régióban ér el ügyfeleket, 85 éves történelme során összegyűjtött tudással, technológiákkal és szervezeti képességekkel támogatva őket. A 2023 márciusával zárult pénzügyi évben a Ricoh Group árbevétele 2 134 milliárd jen (kb. 16 milliárd USD) volt.

A Ricoh küldetése és jövőképe, hogy a munkahelyi folyamatok megértésével és átalakításával képessé tegyük az egyéneket arra, hogy a munka által találják meg a kiteljesedést, hogy felszabadíthassuk a bennük rejlő potenciált és kreativitást a fenntartható jövő megvalósítása érdekében. 

További információért kérjük, látogasson el a www.ricoh.com weboldalra.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Minden jog fenntartva. A tartalomban felmerülő márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.

Kérdés esetén kérjük forduljon kollégánkhoz:

RICOH Hungary Kft.

Fekete Gábor

E-Mail: gfekete@ricoh.at

Mobil: +43 664 80 464 2455