A Ricoh Hungary a CHS Hungary partnere
12.08.2015

A Ricoh Hungary a CHS Hungary partnere

Budapest, 2015. augusztus 12. – A mai napon a Ricoh Hungary Kft. és a CHS Hungary Kft. között együttműködési megállapodás született, amely által a Ricoh a magyarországi IT-disztribúciós csatorna jelenlétét tovább erősíti. Az innovatív, magas színvonalú, versenyképes áron kínált Ricoh nyomtatók, kis munkacsoportos multifunkciós eszközök jól illeszkednek a hazai tulajdonban lévő disztribútor minőségi termékskálájába.

A Ricoh vállalat ismert irodai képalkotási eszközök, nyomdai megoldások, dokumentum menedzsment és IT megoldások céges specializációjáról, azonban az 1995 óta tartó magyarországi működése során az IT nagykereskedelmi csatornában való megjelenéssel és annak bővítésével lehetőséget biztosít arra, hogy a viszonteladói csatorna aktív bevonásával magánszemélyek is megvásárolhassák a vállalat kis kategóriás eszközeit, immáron a CHS partnereinek közreműködésével is.

A magyarországi leányvállalat ezáltal reméli, hogy a végfelhasználók minél nagyobb száma ismerkedik meg a Ricoh minőséggel, technológiával, és a berendezések által kínált profizmussal.

„A CHS Hungary Kft.-nek, mint Magyarország vezető IT disztribútorának kiemelten fontos, hogy a legszélesebb minőségi kínálatot tudja nyújtani partnereinek és mindezt a lehető legkedvezőbb árakon. A Ricoh egy jól csengő brand a nyomtatástechnika világában, innovatív megoldásainak és az IT csatornában mutatott aktivitásának köszönhetően, egy jó ütemben fejlődő gyártója is a piacnak. A gyártó termékeinek forgalmazásával célunk, hogy növeljük az IT és nyomtatástechnikai piacon megszerzett pozíciónkat” – fejtette ki a megállapodás jelentőségét Szabó József, a CHS Hungary Kft. üzletágvezetője.

„A hazai viszonteladói csatornának olyan megkülönböztető, költséghatékony alternatívát kívánunk nyújtani minőségi nyomtatási és vizuáltechnikai berendezéseinkkel, melyek segítségével még sikeresebben tudják kiszolgálni a KKV szektor, a speciális megoldásokat igénylő egészségügyi intézmények vagy akár az otthoni végfelhasználók igényeit. Büszkék vagyunk rá, hogy az IT kereskedelem ismert és elismert résztvevője a CHS Hungary a Ricoh egyedi kínálatával tovább szélesíti portfólióját” – nyilatkozta Bardi Emília, a Ricoh Hungary Kft. ITDC partnermenedzsere. 

| A Ricoh-ról |

A Ricoh integrált digitális szolgáltatások, valamint a nyomtatási- és képalkotási megoldások egyik vezető szolgáltatója. Célunk a munkahelyek és a munkaterületek digitális átalakulását és az üzleti teljesítmény optimalizálását támogatni.

A tokiói székhelyű Ricoh cégcsoport működése globálisan mintegy 200 országban és régióban ér el ügyfeleket, 85 éves történelme során összegyűjtött tudással, technológiákkal és szervezeti képességekkel támogatva őket. A 2023 márciusával zárult pénzügyi évben a Ricoh Group árbevétele 2 134 milliárd jen (kb. 16 milliárd USD) volt.

A Ricoh küldetése és jövőképe, hogy a munkahelyi folyamatok megértésével és átalakításával képessé tegyük az egyéneket arra, hogy a munka által találják meg a kiteljesedést, hogy felszabadíthassuk a bennük rejlő potenciált és kreativitást a fenntartható jövő megvalósítása érdekében. 

További információért kérjük, látogasson el a www.ricoh.com weboldalra.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Minden jog fenntartva. A tartalomban felmerülő márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.

Kérdés esetén kérjük forduljon kollégánkhoz:

RICOH Hungary Kft.

Fekete Gábor

E-Mail: gfekete@ricoh.at

Mobil: +43 664 80 464 2455