Új kereskedelmi igazgató a Ricoh Hungary élén
07.10.2015

Új kereskedelmi igazgató a Ricoh Hungary élén

Budapest, 2015. október 7. – 2015 szeptemberétől Kustos Ferenc tölti be a Ricoh Hungary Kft. kereskedelmi és marketingigazgatói posztját. A 41 éves szakember, aki a vállalat direkt és indirekt értékesítéséért, valamint a marketingkommunikáció és termékmenedzsment területért egyaránt felelős, a Ricoh-t megelőzően a banki szoftvereket fejlesztő ApPello Kft. kereskedelmi és marketingigazgatója volt.

„A Ricoh világszerte vezető márka, és nemcsak a nyomtatás területén van jelen, hanem például az oktatásban is rendkívül innovatív eszközöket és szoftvermegoldásokat kínál.  Célul tűztem ki a Magyarországon egyelőre alulreprezentált márkánknál a „fair share” elérését mind a márkaismertség, mind a piaci részesedés tekintetében. Ebben nagy segítségünkre szolgál, hogy a Ricoh Hungary az irodatechnikai és professzionális nyomdai berendezések forgalmazásán túl 2014 októbere óta kiváló minőségű és ár-érték arányú termékeket kínál az IT disztribúciós csatornáján keresztül a mikro- és kisvállalkozások, sőt, az otthoni felhasználók részére is.” 

„Terveim szerint a módszertant is magukba foglaló oktatási megoldásainkkal egyfajta evangelizációs szerepet fogunk betölteni, hogy Magyarországon a jövő generációi mind a közoktatásban, mind a vállalatoknál sokkal átélhetőbb, interaktív formában fogadhassák be a tudást, ezáltal (költség)hatékonyabbá téve az egész folyamatot ” – nyilatkozta Kustos Ferenc, a Ricoh Hungary Kft. kereskedelmi és marketingigazgatója. 

| A Ricoh-ról |

A Ricoh integrált digitális szolgáltatások, valamint a nyomtatási- és képalkotási megoldások egyik vezető szolgáltatója. Célunk a munkahelyek és a munkaterületek digitális átalakulását és az üzleti teljesítmény optimalizálását támogatni.

A tokiói székhelyű Ricoh cégcsoport működése globálisan mintegy 200 országban és régióban ér el ügyfeleket, 85 éves történelme során összegyűjtött tudással, technológiákkal és szervezeti képességekkel támogatva őket. A 2023 márciusával zárult pénzügyi évben a Ricoh Group árbevétele 2 134 milliárd jen (kb. 16 milliárd USD) volt.

A Ricoh küldetése és jövőképe, hogy a munkahelyi folyamatok megértésével és átalakításával képessé tegyük az egyéneket arra, hogy a munka által találják meg a kiteljesedést, hogy felszabadíthassuk a bennük rejlő potenciált és kreativitást a fenntartható jövő megvalósítása érdekében. 

További információért kérjük, látogasson el a www.ricoh.com weboldalra.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Minden jog fenntartva. A tartalomban felmerülő márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.

Kérdés esetén kérjük forduljon kollégánkhoz:

RICOH Hungary Kft.

Fekete Gábor

E-Mail: gfekete@ricoh.at

Mobil: +43 664 80 464 2455