A Ricoh négy termékdíjat kapott a Buyers Laboratory LLC-től
01.02.2016

A Ricoh négy termékdíjat kapott a Buyers Laboratory LLC-től

Ricoh Europe, 2016. február 1., London – A Ricoh Europe bejelentette, hogy a BLI terméknagydíjjal jutalmazta az SP C440DN, SP 4520DN (A4) és az SP 6430DN (A3) nyomtatókat, illetve az MP C306ZSP (A4) multifunkciós készüléket.

A BLI nagy tapasztalattal rendelkező technikusai és szerkesztői vetették össze ezeket a modelleket a versenytársak eszközeivel, rámutatva a Ricoh nyomatóinak kiemelkedő teljesítményére a laboratóriumi tesztelések folyamán.

 
„A BLI évente kétszer különleges elismerésben részesíti azokat a termékeket, melyek kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a BLI egyedi laboratóriumi értékelései során” – mondta David Sweetnam, a BLI EMEA/Asia Research and Lab Services igazgatója. „Ez a négy Winter 2016 díj jól reprezentálja a Ricoh befektetéseinek és a termékfejlesztésre fordított folyamatos innovációs tevékenységének eredményeit. E díjak is hangsúlyozzák a Ricoh portfoliójának erősségét a megbízhatóság, a kiemelkedő produktivitás, a kiváló minőségű nyomatok, a biztonsági jellemzők és a szkennelési funkcionalitás terén.”

 
Olivier Vriesendorp, a Ricoh Europe termékmarketingért felelős alelnöke hozzátette: „Úgy gondoljuk, e díjak egyúttal elismerést is jelentenek a piacon vezető technológiák és szolgáltatások szállítása terén elért eredményeinkért. E technológiák és szolgáltatások lehetővé teszik az iparágak keresztmetszetében működő vállalatok számára, hogy hatékonyabban jussanak hozzá és használják az információkat – most és jövőben egyaránt.

| A Buyers Laboratory LLC-ről | A Buyers Laboratory LLC (BLI) a világ vezető független elemzője a digitális képalkotás és dokumentum-kezelés iparágban. A megrendelők több mint 50 éve bízhatnak abban, hogy a BLI segít nekik különbséget tenni a termékek erősségei és gyengeségei között, ami elősegíti a legjobb döntést beszerzésük során, miközben az értékesítők, marketing és termék szakértők azért fordulnak a BLI-hez, hogy betekintést nyerjenek a versenytársak helyzetébe, értékes információkat kapjanak a termékfejlesztésekről, konkurenciáról, értékesítési csatornákról és marketing támogatásról. A BLI web alapú bliQ and Solutions Center szolgáltatásait használva, világszerte 40 000 szakember hasonlítja össze a hardver és szoftver megoldásokat globálisan 15 000 termékre vonatkozóan, beleértve az átfogó műszaki adatokat, a teljesítési eredményeket, a BLI laboratóriumi teszteléseinek értékeléseit, illetve az USA-ban és az Egyesült Királyságban működő laboratóriumok havi felméréseit. A mobilkészülékeken is elérhető szolgáltatások közé tartozik a BLI tesztjeinek teljes körű könyvtára, egy képgaléria, a gyártókról szóló, nehezen fellelhető irodalom, értékes eszközök a termékek konfigurációjához, a TCO kiszámolása és az éves áramfogyasztás. Ezen felül a BLI tanácsadói, és privát, bérelhető tesztszolgáltatásokat is kínál, melyek segítenek a gyártóknak jobb termékeket és kellékanyagokat fejleszteni, illetve piacra dobni.  
További információkért, hívja a következő számot: +44 (0) 118-977-2000, vagy látogasson el a www.buyerslab.com honlapra.

| A Ricoh-ról |

A Ricoh integrált digitális szolgáltatások, valamint a nyomtatási- és képalkotási megoldások egyik vezető szolgáltatója. Célunk a munkahelyek és a munkaterületek digitális átalakulását és az üzleti teljesítmény optimalizálását támogatni.

A tokiói székhelyű Ricoh cégcsoport működése globálisan mintegy 200 országban és régióban ér el ügyfeleket, 85 éves történelme során összegyűjtött tudással, technológiákkal és szervezeti képességekkel támogatva őket. A 2023 márciusával zárult pénzügyi évben a Ricoh Group árbevétele 2 134 milliárd jen (kb. 16 milliárd USD) volt.

A Ricoh küldetése és jövőképe, hogy a munkahelyi folyamatok megértésével és átalakításával képessé tegyük az egyéneket arra, hogy a munka által találják meg a kiteljesedést, hogy felszabadíthassuk a bennük rejlő potenciált és kreativitást a fenntartható jövő megvalósítása érdekében. 

További információért kérjük, látogasson el a www.ricoh.com weboldalra.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Minden jog fenntartva. A tartalomban felmerülő márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.

Kérdés esetén kérjük forduljon kollégánkhoz:

RICOH Hungary Kft.

Fekete Gábor

E-Mail: gfekete@ricoh.at

Mobil: +43 664 80 464 2455