RICOH Workstyle Innovation Technology Roadshow 2016
11.10.2016

RICOH Workstyle Innovation Technology Roadshow 2016

A Ricoh a digitális munkahelyek világának megteremtését tűzte zászlajára egy európai nagyvárosokon átívelő Roadshow formájában
Azok a vállalatok állják ki az idők próbáját, amelyek sikeresen alkalmazkodnak a munkavégzés változó természetéhez. A digitális átalakulás áthatja a munkavégzés világát is, ezért kiemelt figyelmet kell fordítani a munkavégzés módját formáló technológiai trendekre. Ezt szem előtt tartva lépett a Ricoh az értékalapú munkastílus és az ezt támogató technológiák fejlesztésének útjára többek között azzal, hogy idén augusztusban elindította a RICOH Workstyle Innovation Technology Roadshow elnevezésű nemzetközi programsorozatot.
A Roadshow során Németország, Belgium, Hollandia, az Egyesült Királyság, Franciaország, Spanyolország, Olaszország után október 3-5. között Ausztriában állomásozott a Ricoh egyedülálló kialakítású kamionja, amely európai körútját végül ismét Németországban zárja. 
Az ausztriai állomáson lehetőséget kapott a Ricoh Hungary csapata is, hogy ellátogasson a kamionra, ahol innovatív környezetben, a legújabb technológiák segítségével belső szakmai tréninget tartott a munkatársak és szakmai partnerek számára.
A tréning során kollégáink és partnereink testközelből megismerhették a Ricoh legújabb fejlesztésű kezelőpaneljét, az Andorid alapú Smart Operation Panelt és a rajta futó, illetve a Ricoh alkalmazásgyűjteményéből (Application Site) letölthető legfontosabb applikációkat. Az intuitív környezetben zajló oktatás során áttekintést kaptak azokról a szoftvermegoldásokról is, amelyek átalakítják a munkavégzés világát és megteremtik az új, digitális munkahelyek alapjait.

| A Ricoh-ról |

A Ricoh integrált digitális szolgáltatások, valamint a nyomtatási- és képalkotási megoldások egyik vezető szolgáltatója. Célunk a munkahelyek és a munkaterületek digitális átalakulását és az üzleti teljesítmény optimalizálását támogatni.

A tokiói székhelyű Ricoh cégcsoport működése globálisan mintegy 200 országban és régióban ér el ügyfeleket, 85 éves történelme során összegyűjtött tudással, technológiákkal és szervezeti képességekkel támogatva őket. A 2023 márciusával zárult pénzügyi évben a Ricoh Group árbevétele 2 134 milliárd jen (kb. 16 milliárd USD) volt.

A Ricoh küldetése és jövőképe, hogy a munkahelyi folyamatok megértésével és átalakításával képessé tegyük az egyéneket arra, hogy a munka által találják meg a kiteljesedést, hogy felszabadíthassuk a bennük rejlő potenciált és kreativitást a fenntartható jövő megvalósítása érdekében. 

További információért kérjük, látogasson el a www.ricoh.com weboldalra.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Minden jog fenntartva. A tartalomban felmerülő márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.

Kérdés esetén kérjük forduljon kollégánkhoz:

RICOH Hungary Kft.

Fekete Gábor

E-Mail: gfekete@ricoh.at

Mobil: +43 664 80 464 2455